Descarca Mozilla Firefox gratuit pentru Windows Linux Mac - română

Posted by Unknown

Mozilla Firefox vă permite să navigaţi pe Web mai rapidă, mai sigură şi mai eficient decât oricând. Web-ul este inovaţia, iar Firefox stabileşte pasul cu zeci de noi caracteristici pentru a oferi o experienta web mai rapid, mai sigur şi personalizabil pentru toată lumea.

Experienţa utilizatorului.  Îmbunătăţirile la Firefox oferi cea mai bună experienţă posibilă navigarea pe Web. Noul Firefox bar inteligente Locul de amplasare, afecţiune cunoscută sub numele de " Awesome Bar ", învaţă cum oamenii îl folosesc, de adaptare la preferinţele utilizatorului şi oferă o mai bună meciuri de amenajare a lungul timpului.

Performanţă. Firefox este construit pe partea de sus a puternice noua platforma Gecko, rezultând într-o mai sigur, mai uşor de utilizat şi mai personale.

De securitate. Firefox ridică ştacheta pentru securitate.  Malware şi phishing nou ajută la protejarea împotriva viruşilor, viermilor, troienilor şi a aplicaţiilor spyware a ţine oamenii pe Web.

Personalizare. Toată lumea foloseşte Internetul diferit, iar Firefox permite utilizatorilor personaliza browser-ul lor cu mai mult de 1.000 de suplimente.

Sisteme de operare suportate

     * Windows 2000, XP, Server 2003, Vista sau 7
     * Mac OS X 10.4 sau o versiune ulterioară
     * Linux cu bibliotecile necesare sau pachete
     * Versiune: Suplimente 7.01
     * Marime: 13.79MB
     * Licenţă: Open Source
     * Descarca: For Windows For Mac For Linux

Title: Descarca Mozilla Firefox gratuit pentru Windows Linux Mac - română
Rating: 87% based on 89 ratings. 5 user reviews.
Written By Unknown

Thanks for your visit, criticism and suggestions can you convey through our contacts.
Written by: Mozilla Firefox
Mozilla Firefox, Updated at: 7:36 PM